Velkommen til Oasen Fyn, en side drevet af passionister, der brænder for at skabe små private oaser i folks haver. Vi er en gruppe af haventusiaster, der går op i alt fra indretning af haver til valg af havemøbler og planter.

Vi har etableret OasenFyn.dk med det formål at inspirere og guide folk til at skabe smukke og funktionelle haver, der passer til deres personlige stil og behov. Vores mål er at hjælpe folk med at omdanne deres haver til deres personlige oaser, hvor de kan slappe af og nyde naturens skønhed.

Vores målgruppe er alle, der har interesse i at forvandle deres haver til små private oaser, uanset om du er nybegynder eller en erfaren haveentusiast. Vi ønsker at tilbyde inspiration, tips og vejledning til alle, der ønsker at forbedre deres haver og skabe et smukt udendørsområde, der passer til deres livsstil og behov.

På OasenFyn.dk kan du forvente at finde artikler og vejledninger om alt fra haveindretning, plantekombinationer, valg af havemøbler til etablering af små oaser og skønne udendørsområder. Vi vil også dele vores personlige erfaringer og inspiration fra andre haveentusiaster, der har formået at skabe smukke og unikke haver.

Vi håber, at du vil nyde at udforske OasenFyn.dk og finde inspiration til at skabe din personlige haveoase. Hvis du har spørgsmål eller forslag til, hvad du gerne vil læse mere om på siden, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

Tak fordi du besøger OasenFyn.dk – vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe din drømmehave!