• Oasen Fyn blev grundlagt i 2021 af en gruppe passionerede haveentusiaster på Fyn, der ønskede at dele deres viden og erfaringer med andre haveelskere. De var inspireret af den smukke og varierede natur på Fyn og ønskede at hjælpe andre med at skabe smukke og funktionelle haver, der passer til deres personlige stil og behov.

  Virksomhedens værdigrundlag er baseret på passion, kvalitet og service. Vi er alle passionerede haveentusiaster, der brænder for at hjælpe andre med at forvandle deres haver til personlige oaser og derfor omfavner vores forretningskonceptet kvalitetsprodukter og ydelser, der er nøje udvalgt og testet for at sikre, at vores kunder får de bedste resultater. Endelig stræber vi efter at yde en fremragende kundeservice, der er baseret på ærlighed, åbenhed og tillid.

  Vores mission

  Missionen for Oasen Fyn er at inspirere og guide folk til at skabe smukke og funktionelle haver, der passer til deres personlige stil og behov. Vi tilbyder en bred vifte af produkter og ydelser, der kan hjælpe kunderne med at forbedre deres haver og skabe et smukt udendørsområde, hvor de kan slappe af og nyde naturens skønhed. Oasen Fyn ønsker at være den førende kilde til inspiration og vejledning inden for haveindretning, havemøbler, plantekombinationer og etablering af små private oaser.

  Vi er desuden stolte af at være en virksomhed, der tager ansvar for miljøet og samfundet, ved at vi udelukkende anvender bæredygtige og miljøvenlige materialer, hvor det er muligt, og støtter lokale initiativer og organisationer, der arbejder for at beskytte og bevare naturen.

  Vi brænder for at hjælpe andre med at forvandle deres haver til personlige oaser, der passer til deres livsstil og behov. De er dedikeret til at tilbyde kvalitetsprodukter og ydelser, der er baseret på passion, kvalitet og service, samtidig med at de tager ansvar for miljøet og samfundet.

  Sådan finder du os

  Du finder Oasen Fyn på den fynske hede, væk fra byen stres og jag og uden hvor det kun er naturens beroligende larm, der spreder sig som musik i dine ører. Nærmere bestemt vil det være lidt uden for Årslev:

  Oasen Fyn A/S
  Næråparken
  5792 Årslev

  Hvis du leder efter en stilling eller er interesseret i at komme forbi til inspiration eller en snak omkring din have, så er du altid velkommen. Du kan blot stoppe forbi uanmeldt eller kontakte os inden, det er helt op til dig.